Пријем представника младих који су за сутра најавили протесте

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и предсједавајући Градског вијећа Града Сарајева Марин Иванишевић јавно позивају представнике удруженја младих, који су најавили протесте, на пријем у просторије Града Сарајева сутра, 13.02.2008. у 11 сати, како би се упознали са нјиховим захтјевима и како би их истовремено инФормирали о усвојеним заклјучцима на данашнјој ванредној сједници Градског вијећа која је била посвећена актуелној сигурносној ситуацији у граду.

Честитке за успјешну организацију маниФестације \”Шампиони на леду\”

Ректорат Универзитета у Сарајеву честитао је Граду Сарајеву и градоначелници Семихи Боровац на успјешној организацији маниФестације &qуот;Шампиони на леду&qуот; која је одржана у склопу обилјежаванја 24. годишнјице Зимских олимпијских игара у Сарајеву: &qуот;Ова маниФестација представлја врхунски спортски спектакл, који данас препознатлјивим чини градове и друштвене заједнице модерног свијета. Сматрамо да овакве маниФестације требају бити подржане од свих инстанци које морају утицати на квалитативни ниво културних догађанја.

Градско вијеће о сигурносној ситуацији у граду Сарајеву

Градско вијеће Града Сарајево је на данас одржаној ванредној сједници, а у поводу  погоршане сигурносне ситуације у граду Сарајеву и захтијева грађана који траже већи ниво личне и имовинске сигурности, посебно дјеце, донијело слједеће заклјучке: