Треће отворено првенство БиХ у умјетничком клизанју

У петак 15.02.2008. године у 15.00 сати у Леденој дворани &qуот;Зетра&qуот; замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић отворит ће Треће отворено првенство БиХ у умјетничком клизанју. Првенство се организира у склопу обилјежаванја 24. годишнјице одржаванја Зимских олимпијских игара 1984.г. у Сарајеву, а у организацији Савеза клизачких спортова БиХ и Клизачко-котуралјског клуба &qуот;Босна&qуот;.

К.К. ПЛАY Офф: пребациванје кривице на градоначелницу и Град сматрамо бесмисленим

Кошаркашки клуб ПЛАY Офф на челу са предсједником Гораном Лојом упутио је писмо подршке градоначелници Сарајева Семихи Боровац у којем је наведено да подржавају нјен досадашнји рад и цијене све што је урадила за град Сарајево у протеклом периоду. &qуот;Значајна пажнја и Финансијска средства сте издвојили за потребе младих у области културе, спорта, образованја. Али и у оквиру овласти које има Град једноставно сте немоћни да на било који начин утичете на послједнје догађаје, те пребациванје кривице на Вас и Градску управу сматрамо бесмисленим.&qуот;

Осуда хулиганског понашанја на протестима у Сарајеву

Удруженје родителја убијене дјеце опколјеног Сарајева 1992.-1995. године најоштрије осуђује хулиганско понашанје током протеста у Сарајеву који је јучер одржан поводом погоршане сигурносне ситуације и пораста малолјетничке деликвенције. Удруженје даје подршку и Градској управи и градоначелници Семихи Боровац, наводећи да су они дали овом удруженју пуну подршку изграднји спомен-обилјежја убијеној дјеци опколјеног Сарајева 1992.-1995. године.