Дуатлон куп и такмиченје у сноwбоарду

У суботу, 16.02.2008. године у 14.00 сати, замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић отворит ће Други међународни дуатлон куп &qуот;Игман 2008&qуот; на Великом полју. На дуатлон купу (трчанје и вожнја бициклом), којег организира Триатлон асоцијација БиХ, учествују лјубителји овог спорта и такмичари из Босне и Херцеговине, земалја регије и других европских земалја, старосне доби од 17 до 50 година.

француска амабсада у БиХ поново ће подржати одржаванје Другог полумаратона у септембру 2008.г.

&qуот;француска амбасада поново ће пружити подршку полумаратону који ће се по други пут одржати у Сарајеву у септембру 2008. године&qуот;, наведено је у писму које је амбасадорица Републике француске у БиХ, Нј.Е. Марyсе Берниау упутила Граду Сарајеву.

Подршка Синдиката текстила, коже, обуће и гуме БиХ

Синдикат текстила, коже, обуће и гуме Босне и Херцеговине са предсједницом фердијом Којчић даје пуну подршку градоначелници Сарајева Семихи Боровац. &qуот;Очито је да се ми жене у данашнјем времену тешко боримо за своја права, али ипак грађани овог града вјерују у тебе, међу којима сам и ја са својом породицом. Сматрам да никада ниси била кукавица, а посебно у овој ситуацији када свакоме треба рећи истину право у очи.

Градоначелница Боровац посјетила Педијатрију поводом Међународног дана дјеце оболјеле од рака

Поводом 15. Фебруара – Међународног дана дјеце оболјеле од рака градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је посјетила Педијатријску клинику КУЦ Кошево на којој се лијече дјеца оболјела од рака и леукемије. Градоначелница је мале пацијенте обрадовала пригодним поклонима, а мајкама оболјелих малишана одала признанје на нјиховој храбрости и истрајности.