Центар за жене \\\”Жар\\\”: значајан допринос градоначелнице за град, за лјуде, за Босну

Центар за жене &qуот;Жар&qуот; дају пуну подршку градоначелници Сарајева Семихи Боровац која је својим досадашнјим успјешним радом показала и покренула нову праксу комуникације и дијалога између невладиних организација и представника локалних власти.

Дружба сестара служавки Малог Исуса упутиле Писмо захвалности градоначелници Боровац

Провинцијална главарица с. М. Марина Пилјић у име часних сестара Служавки Малог Исуса, које се брину о дјеци без родителја и родителјске скрби у Стадлеровом дјечијем дому &qуот;Египат&qуот; упутила је Писмо захвалности градоначелници Сарајева Семихи Боровац на донацији у пакетићима.

34. сједница Градског вијећа Града Сарајева

У уторак 26.02.2008. године с почетком у 10.00 сати, одржат ће се 34. сједница Градског вијећа Града Сарајева, на чијем дневном реду се, између осталог, налази Приједлог Одлуке о обавлјанју погребних послова. Вијећници ће Приједлог Одлуке о прихватанју Иницијативе за подизанје спомен-обилјежја папи Ивану Павлу ИИ. Такођер, на девном реду је Нацрт Одлуке о проглашенју улице ферхадија од посебног значаја за Град Сарајево, као и Извјештај о провођенју Одлуке о условима и поступку прихватанја покровителјства Града Сарајева за 2007. годину.

Боровац: Прогласити улицу ферхадију од посебног значаја за Град Сарајево

Ulica Ferhadija je dio kulturne baštine grada Sarajeva i trebamo donijeli odluku da je proglasimo od posebnog interesa za Grad, izjavila je Feni gradonaчelnica Sarajeva Semiha Borovac. “Cilj nam je prije svega da uredimo odreђene stvari izmeђu opћina i Grada Sarajeva, kako bismo, ne ulazeћi u ono što opћine rade i što je njihova nadležnost kada je u pitanju i korištenje javnih površina, utvrdili prioritete kada je u pitanju održavanje i izgled te ulice”, kazala je gradonaчelnica Borovac.

Писмо подршке градоначелници од колектива и декана факултета спорта и тјелесног одгоја

Колектив факултета спорта и тјелесног одгоја и декан факултета проФ.др Изет Рађо упутили су писмо подршке градоначелници Сарајева Семихи Боровац. „Догађанја у нашем граду у послједнје вријеме не доприносе напретку и просперитету већ напротив, додатно стварају несигурност и страх код грађана и због тога Вам дајемо пуну подршку да истрајете у својим настојанјима како бисте одржали достојанство овог града и нјегових грађана.