Пресс конФеренција о резултатима истраживанја јавног мнијенја о пројекту \”Купујмо и користимо домаће\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и потпредсједник Привредне коморе КС ИрФан Мехичић на данас одржаној пресс конФеренцији упознали су новинаре са резултатима истраживанја јавног мнијенја о пројекту &qуот;Купујмо и користимо домаће&qуот;. Цилј пројекта, који су заједнички водили Град Сарајево и Привредна комора КС, био је истражити тржиште и мишлјенје грађана у цилју утврђиванја смјерница и препорука за креиранје еФикасније маркетиншке политике у промоцији значаја  куповине домаћих производа и услуга.

Град Сарајево ће и ове године Финансијски подржати Сарајевске дане поезије

– Град Сарајево ће и ове године Финансијски подржати Сарајавске дане поезије, те организирати пријем за нјене учеснике – истакла је градоначелница Семиха Боровац, примивши данас предсједника Организационог одбора ове маниФестације Хаджема Хајдаревића и генералног секретара Друштва писаца БиХ Мухамеда Ћуровца.

Градоначелница примила представнике Вијећа Рома БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас представнике Вијеће Рома БиХ Дерву Сејдића и Санелу Бешић који су је упознали са активностима ове кровне ромске организације, а посебно о активностима на приступанју програму &qуот;Декада за Роме 2005.-2015.&qуот;. Они су истакли да предстоји усвајанје Акционих планова за рјешаванје проблема Рома у БиХ на Вијећу министара БиХ, у којима су одређени субјекти за имплементацију, што је предувјет за приступанје Декади за Роме.

Сусрет младих са градоначелницом Сарајева

Позивамо Вашег новинара и Фоторепортера/снимателја на Сусрете младих са градоначелницом Сарајева Семихом Боровац, који ће се одржати у петак, 29.02.2008. године с почетком у 8.30 сати у Овалној сали Градског вијећа Града Сарајева, ул. Хамдије Крешевлјаковића 3/1.

Пресс конФеренција поводом предстојеће акције \”Чистији град\”

У петак 29.02.2008. године у 11.00 сати одржат ће се пресс конФеренција поводом предстојеће акције &qуот;Чистији град&qуот; коју заједнички организују Град Сарајево и комунална јавна предузећа &qуот;Парк&qуот; и &qуот;Рад&qуот;. На пресс конФеренцији новинарима ће се обратити градоначелница Сарајева Семиха Боровац, директор КЈКП &qуот;Парк&qуот; Осман Делић и директор КЈКП &qуот;Рад&qуот; Селим Бабић.