Градоначелница ће посјетити КЈКП \”Грас\”

У сриједу 09.04.2008. године у 9.40 сати, у просторијама Управе предузећа &qуот;Грас&qуот;, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и директор КЈКП &qуот;Грас&qуот; Шаћир Бошкаило дат ће заједничке изјаве за новинаре. Градоначелница ће сутра посјетити ово предузеће како би се од нјегових челних лјуди упознала са динамиком радова на обнови трамвајске шине на раскрсници ПоФалићи.

Град подржао \\\”Препород\\\” са 30.000 КМ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас Бошнјачку заједницу културе &qуот;Препород&qуот; и с предсједником проФ. др. Шаћиром филандром потписала Уговор о реализацији одобрених средстава из буджета Града Сарајева у 2008. као подршку тој заједници. Град Сарајево ће у овој години подржати активности &qуот;Препорода&qуот; с 30.000 КМ, а новац ће бити утрошен за реализацију пројекта едиције Бошнјачка кнјижевност у 100 кнјига.

Градоначелница честитала Међународни дан Рома

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац поводом 8. априла Међународног дана Рома, упутила је честитку свим Ромима града Сарајева, у којој се наводи: &qуот;Роми дају посебан печат и особеност мултикултуралном Сарајеву и цијелом бх. друштву. Ово је прилика да изразимо поштованје према припадницима ромске заједнице која је најбројнија национална манјина у БиХ.

Пријем за градоначелника Будимпеште

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеником Јосипом Јуришићем и градским вијећницима Емином Швракићем, Идризом Ходжићем и фикретом Махмутовићем примила је данас делегацију Града Будимпеште с градоначелником Габором Демсзкyем на челу. Разговарано је о интензивиранју будуће сараднје двају побратимских градова.