Од сутра оперативна донација од милион ЕУР-а Владе Кралјевине Шпаније за обнову Вијећнице

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и амбасадор Кралјевине Шпаније у БиХ Нј.Е. Јосе Мариа Цастровиејо y Болибар данас су потписали Споразум о сараднји између Града Сарајева и Министарства културе Кралјевине Шпаније на основу којег ће се, у наредним данима, на отворени донаторски рачун за обнову Вијећнице, извршити уплата средства у износу од милион еура намијенјених за реконструкцију и рестаурацију Фасаде објекта овог културно-хисторијског споменика.

Званично пуштена у рад савремена централа за детекцију пожара у почетној Фази

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас &qуот;ПроФесионалну ватрогасну бригаду Кантона Сарајево&qуот;, и са в.д. директора-командира Махиром Халиловићем, званично пустила у рад савремену централу за детекцију пожара у почетној Фази, за чију је куповину Град Сарајево издвојио 13.000 КМ.

Пријем за делегацију Градског клуба водених спортова Сарајево

У петак 12.12.2008. године у 11.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и замјеник градоначелнице Јосип Јуришић примит ће предсједника и замјеника предсједника Управе новооснованог Градског клуба водених спортова Сарајево Јанка Гојковића и Едина Баралића, те предсједницу Надзорног одбора Олимпијског базена Отока, Ану Маргетић.