Позив на традиционалну новогодишнју пресс конФеренцију

У сриједу 24.12.2008. године у 9.30 сати одржат ће се традиционална новогодишнја пресс конФеренција у Граду Сарајеву. Том приликом челници Града Сарајева осврнут ће се на резултате постигнуте у овој, те најавити пројекте Града Сарајева у 2009. години.

Градоначелница упутила честитку поводом јеврејског празника Хануке

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац честитала је празник Хануку Јакобу финцију, предсједнику Јеврејске заједнице у БИХ и свим Јеврејима у Сарајеву и Босни и Херцеговини, са желјом да га проведу у миру, здравлју и породичној срећи. &qуот;Нека овај празник Свјетлости и Побједе у ваше домове донесе свако добро, радост и благостанје, које ћете несебично подијелити са својим најближим, комшијама и пријателјима, у задоволјству заједничког живота&qуот;, стоји у честитци градоначелнице Боровац.

У организацији Агенције Стаге Арт дочек Нове 2009. на отвореном

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац на данас одржаној пресс конФеренцији саопћила је одлуку која је донесена на приједлог Комисије да организатор и овогодишнјег дочека Нове године на отвореном буде Агенција Стаге Арт.У централном програму ипсред Вјечне ватре учествују: Ирина и група Сторм, Лака, група Лету Штуке, Босниан Аqуарел и Сарајево Друм Орцхестра.