За реализацију пројекта \”Чиста ријека Милјацка\” Град издвојио 50.000 КМ

Потписиванје протокола о сараднји ради реализације пројекта &qуот;Чиста ријека Милјацка&qуот; уприличено је данас у просторијама Сарајевске регионалне развојне агенције – СЕРДА. Протокол су потписали директор СЕРДА-е Шевкија Окерић, градоначелница Града Сарајева Семиха Боровац, градоначелник Града Источно Сарајево Радомир Кезуновић, министар просторног уређенја и заштите околиша Кантона Сарајево Абид Јусић, кантонални министар привреде Абид Шарић, те представници опћина Центар, Ново Сарајево, Стари Град, Нови Град, Илиджа и Опћине Пале.

Пресс конФеренција поводом одржаванја пријателјске утакмице између ватерполиста Неума и Сарајева

Умјесто у у 12,30 сати како смо првобитно најавили, пресс конФеренција ће се одржати у петак 26.12.2008. у 13.00 сати, а поводом одржаванја прве послијератне ватерполо утакмице између ватерполо клубова &qуот;Јадран&qуот; из Неума и Градског клуба водених спортова Сарајево у суботу 27. децембра с почетком у 18.00 сати.

Градоначелница примила представнике Асоцијације иноватора БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас Хајрудина Шумана и Хусеина Хујића, предсједника и генералног секретара Асоцијације иноватора Босне и Херцеговине. Упознавши градоначелницу са радом и активностима ове асоцијације, предсједник Асоцијације Шуман је истакао да су бх. иноватори у току 2008. године учествовали на 17 свјетских изложби са 204 излаганја, те освојили 164 награде. На сајмовима у три бх. града имали су 32 излаганја а примили 21 признанје.