4. sjednica Gradskoga vijeća Grada Sarajeva održana je prema predloženom dnevnom redu koji su usvojili i vijećnici

Predsjedatelj Gradskoga vijeća Grada Sarajeva Marin Ivanišević pozdravio je nazočne vijećnike, gradonačelnika i goste te otvorio 4. sjednicu Gradskoga vijeća Grada Sarajeva konstatacijom da Gradsko vijeće Grada Sarajeva ima kvorum za punovažan rad i odlučivanje. Gradsko vijeće usvojilo je Izvješće o radu Gradskoga vijeća Grada Sarajeva i prihvatilo predložene zaključke koji će biti upućeni u proceduru.

4. sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva

Na osnovi člana 56. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sarajeva ("Službene novine Kantona Sarajevo", br.: 16/98 i 38/08), sazivam 4. sjednicu Gradskog vijeća Grada Sarajeva. Sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva održat će se u utorak 31.03.2009. godine u 10.00 sati u objektu  Grada Sarajeva – Ovalna sala Gradskog vijeća, Ulica Hamdije Kreševljakovića br. 3/1.

Dogradonačelnik Marković zatvorio VI. proljetne dane odgoja i etičkih vrijednosti

Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Nenad Marković danas je zatvorio VI. proljetne dane odgoja i etičkih vrijednosti, koje je i ove godine organizirala NVO "Djeca stubovi svijeta". Dogradonačelnik Marković je pozdravio održavanje ove manifestacije, te poželio mladima da ispune svoja očekivanja, te da nastave učiti i stjecati znanja kako bi mogli stvarati i odgovoriti na životne izazove.

Ozvaničen početak projekta „Nogomet bez granica“ čiji je partner i Grad Sarajevo

Grad Sarajevo zajedno s Kantonalnim centrom za socijalni rad Sarajevo partner je projekta "Nogomet bez granica" čiji su nosioci Nogometna sportska škola "Bubamara" i FC "Inter" iz Milana, a u koji je uključeno devedesetero djece iz sarajevskih obitelji koje se nalaze u stanju socijalne potrebe. Početak projekta danas su u KSC Skenderija u nazočnosti djece i njihovih roditelja ozvaničili dogradonačelnik Sarajeva Nenad Marković, ravnatelj Nogometne sportske škole "Bubamara" Predrag Pašić, ravnateljica Centra za socijalni rad KS Mirsada Poturković i predstavnik FC "Intera" Aldo Montinaro.

Otvaranje Spomen-obilježja ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva planirano za 9. sibnja

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen sa suradnicima primio je izaslanstvo Udruženja roditelja ubijene djece opkoljenog Sarajeva 1992.-1995. godine i obavijestio ih o mjerama koje se poduzimaju na dovršavanju Spomen-obilježja djeci ubijenoj u opsjednutom Sarajevu između 1992. i 1995. godine. Gradonačelnik je obavijestio izaslanstvo roditelja da će, s obzirom na tempo i vremenske rokove potrebne za građevinske i arhitektonske radove, Spomen-obilježje biti otvoreno 9. svibnja, na Dan pobjede nad fašizmom.