Јавни увид у Нацрт РП „Велешићи“

Нацрт Регулационог плана „Велешићи“ биће изложен на јавни увид грађанству у периоду од 22.09. до 22.11.2010. године, сваког дана осим суботе, недјеље и државних празника, у времену од 08.00 до 16.00 часова, у просторијама МЗ Велешићи, у улици Мустафе еф. Панџе бр. 35.

Сарајево на Викенд Медиа Фестивалу

Сарајево је прва дестинација која се представља на Сарајево на Викенд Медиа Фестивалу, највећем регионалном фестивалу комуникацијске индустрије. Фестивал се  ове  године одржава 24. и 25. септембра у Ровињу. У прве двије године одржавања Њеекенд је окупио више од 5000 судионика из свих земаља окружења, најзанимљивија имена свијета медија, маркетинга и ПР-а, те представнике многобројних компанија. Организатори ове године очекују још већи број гостију из Хрватске, Србије, Словеније, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македонија и околних земаља.

Градоначелник Бехмен посјетио УГ \”Образовање гради БиХ\”

Градоначелник Алија Бехмен је данас на позив предсједника Јована Дивјака посјетио УГ „Образовање гради БиХ“, те разгледао нове, додатне просторије које су биле неопходне за рад чланова Удружења. Стипендисти и волонтери уредили су и проширили постојећи простор, а наредни циљ је прилагођавање просторија за смјештај библиотеке и музеја Удружења. Градоначелник Бехмен је нагласио да Град Сарајево здушно помаже УГ „Образовање гради БиХ“. Град је ове године реализовао стипендије за 50 ученика, што је 20 стипендија више него прошле године, у нади да ће се у идућим годинама тај број додатно повећавати.