Градоначелник Бехмен и пољски министар вањских послова положили цвијеће на Спомен-обиљежје убијеној дјеци опкољеног Сарајева

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен и министар вањских послова Републике Пољске Радослав Сикорски данас су одали почаст и положили цвијеће на Спомен-обиљежје убијеној дјеци опкољеног Сарајева у Великом парку. Министар Сикорски стигао је у службену посјету нашој земљи. Градоначелник Бехмен је упознао пољског министра са страдањима дјеце и грађана Сарајева за вријеме троипогодишње опсаде Сарајева у периоду агресије на Босну и Херцеговину.

Град Сарајево домаћин радном састанку у оквиру Програма ПриликаПлус – Улагањем у људе до веће конкурентности

Град Сарајево данас је био домаћин радном састанку у оквиру Програма ПриликаПлус – Улагањем у људе до веће конкурентности. На састанку су учестовали представници више од 20 успјешних босанскохерцеговачких компанија, као и представници Економског факултета у Сарајеву и Универзитета у Сарајеву. Програм ПриликаПлус проводе Агенција за развој малих и средњих предузећа Републике Српске и Регионална развојна агенција за Херцеговину, уз подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу. Сврха Програма ПриликаПлус је развој и увођење иновација у сектору неформалног образовања.