Градоначелник Бехмен примио директорицу Туристичке заједнице Тајланда за Европу Suwalai Pinpradabu

„Ова градска администрација отворена је и спремна за сваку врсту сарадње у области туризма који би могао да буде важан покретач економског развоја Сарајева и Босне и Херцеговине“, истакнуо је градоначелник Сарајева Алија Бехмен који је са замјеником Игором Камочајијем и секретаром Градске управе Милорадом Којовићем примио директорицу Туристичке заједнице Тајланда за Европу Suwalai Pinpradabu. „Наше културно-историјско наслијеђе, љепота живота у различитости, гостољубивост Сарајлија, препознатљива национална кухиња, квалитетне хотелске и угоститељске услуге, бројне културне манифестације – представљају важну карику у стварању бољег и позитивнијег имиџа олимпијског града Сарајева“, казао је Бехмен.

Позив медијима на прес конференцију поводом донесене Резолуције у Европском парламенту о Сарајеву као Европској пријестолници културе 2014. године

У петак, 20.05.2011. у 11 часова, у Градској управи одржаће се прес конференција поводом донесене Резолуције у Европском парламенту о Сарајеву као Европској пријестолници културе 2014. године. На конференцији новинарима ће се обратити: проф.др Алија Бехмен, градоначелник Сарајева, проф.др Татјана Љујић-Мијатовић, предсједница Одбора за кандидатуру Сарајева за Европску пријестолницу културе и Ибрахим Спахић, предсједник Извршног одбора за кандидатуру.