У понедјељак потписивање Споразума о наставку пројекта „Посао за све у 2011. години“.

У понедјељак, 30.05.2011. у 12 часова, градоначелник Сарајева Алија Бехмен потписаће са директорима  КЈКП „Парк“ Решадом Пашићем и ЈУ „Служба за запошљавање Кантона Сарајево“ Вахидом Мухаремовићем Споразум о реализацији пројекта „Посао за све у 2011. години“. Пројекат „Посао за све у 2011. години“ подразумијева запошљавање незапослених лица са подручја града Сарајева у КЈКП „Парк“ на период до шест мјесеци, у којем ће запослени радници остваривати сва права из радног односа.

Прес конференција о пројекту Музеј опсаде – ФАМА КОЛЕКЦИЈА

У понедјељак, 30.05.2011. године у 11.00 часова, одржаће се прес конференција на којој ће Град Сарајево као покровитељ и чланови Конзорцијума (ФАМА, МЕСС, Удружење „Образовање гради БиХ“ и Иницијатива младих за људска права у БиХ) представити Пројекат Музеј опсаде – ФАМА КОЛЕКЦИЈА, интерактивни музеј-стална поставка у Сарајеву.

Потписивање Меморандума о разумијевању између Града Источног Сарајева и Града Сарајева

У понедјељак 30.05.2011. године у 10.00 часова, градоначелник Сарајева Алија Бехмен и градоначелник Источног Сарајева Винко Радовановић потписаће Меморандум о разумијевању поводом заједничког подношења поновне апликације за домаћина Европског зимског олимпијског фестивала 2017. (ЕYОWФ).

У понедјељак почетак чишћења терена у оквиру Пројекта рехабилитације требевићке жичаре

У понедјељак, 30.05.2011 са почетком у 9.00 часова, радници КЈП „Сарајево – шуме“ започеће чишћење терена од нежељене вегетације у оквиру припремних радова реализације Пројекта рехабилитације требевићке жичаре који води Град Сарајево. Овом чину присуствоваће замјеник градоначелника Сарајева Игор Камочаји.

Обиљежена 19. годишњица масакра у улици Ферхадија

Предсједавајући Градског вијећа Жељко Лер са замјеницима Салком Никшићем и Татјаном Љујић-Мијатовић у име Града положили су данас цвијеће и одали почаст жртвама масакра у Ферхадији. Прије 19 година, од агресорске гранате са Требевића погинуло је 26 лица, а рањено 108.