31. сједница Градског вијећа Града Сарајева

Одржана је 31. сједница Градског вијећа Града Сарајева којом је предсједавао предсједавајући Градског вијећа прим. др. Жељко Лер. Прије усвајања дневног реда, на приједлог предсједавајућег Градског вијећа Града Сарајева, минутом шутње одата је почаст жртвама у Норвешкој. У дневни ред уврштен је Приједлог одлуке о измјенама и допунама Одлуке о приступању изради Регулационог плана „Парк шума Мојмило“. Након што су вијећници Градског вијећа Града Сарајева примили к знању Обавјештење о престанку мандата градског вијећника Алмедина Миладина, мандат је додијељен госп. Ризаху Авдићу, који је том приликом положио свечану заклетву.

Поводом бруталних напада у Ослу и на Утоји градоначелник Бехмен упутио телеграм саучешћа градоначелнику Осла и амбасадору Норвешке

Поводом бруталних напада у Ослу и на Утоји у којима је смртно страдало више десетина норвешких грађана, градоначелник Сарајева Алија Бехмен упутио је телеграм саучешћа градоначелнику Осла Фабиану Стангу и амбасадору Краљевине Норвешке у БиХ Њ.Е. Јану Брату.„У име Града Сарајева и у своје лично име, молим Вас да примите најискреније саучешће у поводу смрти невиних грађана убијених у бруталним нападима на Утоји и у Ослу.