Град Сарајево по други пут организује излет за старије грађане и грађанке на планину Игман

Поводом обиљежавања Међународног дана старих 1. октобра, Градска управа Града Сарајева организује по други пут излет за старије грађане и грађанке на планину Игман. Полазак аутобуса: 01.10.2011. године (субота) у 10.00h са сљедећих пунктова:
о Полазна станица 1. аутобуска станица ГРАС-а иза Вијећнице
о Полазна станица 2. Скендерија – тролејбуска аутобуска станица ГРАС-а (смјер Добриња)
о Полазна станица 3. аутобуска станица ГРАС-а код АС маркета (на Социјалном)

Бехмен честитао Рош Хашан – Јеврејску нову годину

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен у своје и у име Града Сарајева упутио је честитку поводом Рош Хашана – Јеврејске нове године, Борису Кожемјакину, предсједнику Јеврејске општине Сарајево. „Свим Јеврејима града Сарајева и Вама лично упућујем најсрдачније честитке у поводу обиљежавања празника Рош Хашана – Јеврејске нове године, са искреним жељама да га проведете у миру, добром здрављу и породичној срећи“, истакнуо је, између осталог, градоначелник Бехмен у честитци.

Градоначелник Бехмен примио у наступну посјету амбасадора Петера Соренсена

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен са замјеником Игором Камочајијем примио је данас у Градској управи у наступну посјету шефа Делегације Европске уније у Босни и Херцеговини и специјалног представника Европске уније амбасадора Петера Соренсена. Пожељевши му срдачну добродошлицу у Босну и Херцеговину и њен главни град и успјешну мисију, градоначелник је амбасадора Соренсена упознао са кључним активностима и пројектима Града Сарајева.