Замјеник градоначелника Живановић присуствовао потписивању Споразума о сарадњи између Архива градова Сарајева, Београда и Љубљане

Замјеник градоначелника Мирослав Живановић присуствовао је свечаности потписивања Споразума о сарадњи Хисторијског архива Сарајево са Историјским архивом Београда и потписивања Декларације о сарадњи са Згодовинским архивом Љубљана уприличеног у Брусабезистану. Након потписаних Споразума о сарадњи, Живановић је отворио Изложбу “Неоренесансна архитектура Будимпеште”. “Захваљујем се гостима из региона и шире што ове дане обиљежавања архива проводе у  Сарајеву. Такођер захваљујем колективу Хисторијског архива Сарајево, који улажу огромне напоре како би се реализовала идеја отвореног архива који би омогућио грађанима и грађанкама овог града да се упознају са хисторијом Сарајева. Драго ми је да је сарадња Архива Сарајево, Архива Београда и Архива Љубљане додатно оснажена  потписивањем Споразума и Декларације”, истакао је Живановић.

Замјеник градоначелника Игор Камочаји поздравиће учеснике 10. Међународног фестивала чаја и љековитог биља

На церемонији отварања 10. Међународног фестивала чаја и љековитог биља, која ће се одржати у сриједу 06.06.2012. године у 12.00 часова на Тргу ослобођења – Алија Изетбеговић, замјеник градоначелника Игор Камочаји ће, у име Града Сарајева, поздравити госте и учеснике ове традиционалне манифестације.