Обавијест угоститељима и привредним субјектима уочи Сарајево Филм Фестивала

 Дирекција Сарајево Филм Фестивала, Град Сарајево, Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево, Кантонална управа за инспекцијске послове, Општина Стари Град, Општина Центар, Општина Ново Сарајево и Општина Нови Град, овим

П О З И В О М

подсјећају власнике и кориснике угоститељских и других привредних објеката који се налазе на локалитету одржавања  18. Сарајево Филм Фестивала, да се придржавају важећих законских одредби који се односе на њихов рад. Позивамо све власнике и кориснике угоститељских и других привредних објеката да благовремено прибаве одговарајућа рјешења издата од надлежних опћинских и кантоналних органа, а прије свега:

Прес конференција поводом такмичења студената „Create the Future“ о развоју града Сарајева

У четвртак 14.06.2012. године с почетком у 11.00 часова одржаће се прес конференција на којој ће бити презентован пројекат „Create the Future“ којег је реализовала компанија Сиеменс д.о.о. Сарајево, уз почасно покровитељство Града Сарајева. Овај пројекат је дио глобалног едукативног програма којим компанија Сиеменс промовише и стимулише образовање и обуку младих људи, те развијање особина као што су тимски дух, креативност и прихватање одговорности. На прес конференцији новинарима ће се обратити Алија Бехмен, градоначелник Сарајева, Андреј Атијас, директор корпоративних комуникација и односа са владом компаније Сиеменс, те награђени студенти. Циљ овог пројекта је да млади људи са сарајевског Универзитета покажу своје виђење Сарајева у будућности, у смислу рјешавања инфраструктуре, саобраћаја, снабдијевања енергијом и др.