Градоначелник Бехмен на додјели признања најуспјешнијим бх. компанијама

Пословне новине, издање Привредне штампе д.о.о. Сарајево и ове године су додијелиле признања најуспјешнијим компанијама у БиХ, овога пута према резултатима оствареним у 2011. години, а на темељу анкете "100 највећих у привреди“ БиХ. Тим поводом, данас су на свечаности, уприличеној у Сарајеву уручена признања најуспјешнијима, а осим традиционалне листе "100 највећих у привреди“ БиХ, Пословне новине објавиле су и ранг-листе највећих великих, средњих и малих предузећа, која су рангирана према јасно дефинираним критеријима – по укупном приходу, извозу, нетодобити и инвестицијама у 2011. години.

Челници Града Сарајева у званичној посјети локацијама 18. Сарајево Филм Фестивала

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен и његов замјеник Игор Камочаји, данас су званично посјетили локације 18. Сарајево Филм Фестивала. Полазна тачка обиласка била је фестивалска локација – Љетно кино !хеј, затим Фестивалски центар у БКЦ-у, те Фестивалски трг испред Народног позоришта. Градоначелник Бехмен честитао је организатору што је уложио огроман напор, те захвалио и другим институцијама који су, заједно са Градом Сарајевом, дали допринос да СФФ буде на најбољи начин организован. Према његовим ријечима, Сарајево Филм Фестивал је развојни пројекат, како Града Сарајева, тако и Кантона Сарајево и Федерације Босне и Херцеговине.

Одржан посљедњи радни састанак уочи почетка 18. Сарајево Филм Фестивала

Замјеник градоначелника Игор Камочаји одржао је данас посљедњи радни састанак са представницима ресорних кантоналних министарстава, општинских и кантоналних инспекцијских и других служби,  те јавних предузећа уочи почетка 18. Сарајево Филм Фестивала. На састанку су резимиране досад предузете активности у оквиру организације овогодишњег  СФФ-а. „У жељи да цјелокупна слика града Сарајева буде љепша за вријеме трајања једног од  најзначајнијих културних догађаја, те да што организованије дочекамо госте из регије и свијета, врло је значајан допринос и предузете активности Дирекције СФФ-а, Градске управе Града Сарајева, Министарства саобраћаја КС, МУП-а КС, јавних предузећа, те општинских и кантоналних инспекцијских и других служби“, истакао је Камочаји.