Градоначелник Сарајева Алија Бехмен отворио нову сезону клизања

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен и директор ЈП „ЗОИ \’84“ Салко Хасанефендић, данас су пресијецањем врпце званично отворили сезону клизања 2012./13. Ледена плоха у Зетри је и ове године инсталирана испод монтажне хале- балона на писти за брзо клизање олимпијског комплекса Зетра, чиме су стечени услови за продужавање сезоне клизања до марта наредне године. Град Сарајево је током ове сезоне клизања издвојио из Буџета 100.000 КМ за постављање, одржавање и коришћење ледене плохе. Такођер је обезбиједио бесплатне термине, те је до краја новембра посјетиоцима на располагању један бесплатан термин клизања оба дана викенда од 14.00 до 15.00 часова. Број бесплатних термина биће повећан у оквиру наредних мјесеци.

Градоначелник Алија Бехмен упутио честитку новом реису-л-улеми Исламске заједнице у БиХ

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен упутио је честитку новом реису-л-улеми Исламске заједнице у БиХ, мр. Хусеину еф. Кавазовићу. „У своје и у име Града Сарајева најискреније Вам честитам на повјерењу и части који су вам указани избором на мјесто реису-л-улеме Исламске заједнице у Босни и Херцеговини као темељне, аутохтоне, аутентичне и легитимне вјерске организације босанских муслимана. Искрено се надам да ће будућа сарадња Града Сарајева и Исламске заједнице у БиХ, али и осталих вјерских заједница у нашој земљи, допринијети унапређењу духовних вриједности, социјалне правде, уважавању другог и другачијег, солидарности као и свих тековина модерног друштва“, стоји у честитци градоначелника Сарајева.

Сутра се у Зетри отвара нова сезона клизања

Отварање сезоне клизања 2012./2013. биће уприличено у петак, 16. новембра, у олимпијском комплексу Зетра са почетком у 11.30 часова. Сезону ће отворити градоначелник града Сарајева Алија Бехмен и директор КЈП ЗОИ\’84 Салко Хасанефендић. Управа Града Сарајева и ове године је подржала пројект клизања, обезбиједивши бесплатне термине, те је до краја новембра посјетиоцима на располагању један бесплатан термин клизања током викенда од 14.00 до 15.00 часова (оба дана).