Градоначелник проф. др. Иво Комшић тренирао са дјечацима из Валтера

Вечерас је на терену ФИС-а градоначелник Иво Комшић присуствовао тренингу школе фудбала Валтер. Посјета је организована на позив оснивача школе. Градоначелник није крио импресије које су на њега оставили ови талентовани дјечаци и њихови тренери. Сам назив школе, жеља и труд ових дјечака и тренера разлог су да и Град Сарајево помогне њихов рад, јер ће они у будућности сигурно бити добри амбасадори нашега града, нагласио је Комшић. И он се присјетио дјечачких дана и својих фудбалских утакмица, те показао неколико потеза на терену. 

Емина Тарић са Довн синдромом, данас провела радни дан упознајући се с пословима у Градској управи Сарајева

Емина Тарић, двадесетједногодишња дјевојка са Довн синдромом, данас је провела радни дан упознајући се са радом у Градској управи Града Сарајева. Емина је чак и сама обављала одређене радне задатке уз помоћ запосленика Градске управе. Градоначелник Града Сарајева, проф. др. Иво Комшић пожелио је Емини добродошлицу у Градску управу, док ју је секретар Градске управе, Елвир Хаџиахметовић, упознао са пословима који се обављају у овој институцији.  

Градоначелник Комшић са ванредне прес конференције о безбједносној ситуацији у граду поручио: „Уколико надлежни одлучно не почну да дјелују грађани ће бити присиљени да се саморганизују и воде рат с криминалцима!“

Градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић одржао је данас прес конференцију  обзиром на све сложнију безбједносну ситуацију у граду Сарајеву, немила дешавања којима свакодневно свједочимо као што су пуцњава, убиства, саобраћајне несреће, крађе, пси луталице у центру града… Градоначелник Комшић је на почетку свог обраћања суграђанима, свим надлежним и актерима наше друштвене заједнице, направио пресјек догађаја који су посљедњих дана пунили ступце црне хронике и међу грађанима изазвали страх, забринутост и панику. Такође је додао како ће у постојећим околностима, које имају својство елементарне непогоде, грађани бити присиљени да се самостално организују и воде рат са криминалцима!

На позив школе фудбала „Валтер“, градоначелник Иво Комшић вечерас присуствује тренингу пионира и пјетлића у ФИС-у

Вечерас (петак) 07.11.2014. године у 18.15 часова, на позив школе фудбала „Валтер“, на затвореном терену популарног ФИС-а (Мис Ирбина 10), градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић присуствоваће тренингу чланова ове школе. Градоначелника Комшића ће поред младих играча и њихових тренера, дочекати родитељи дјеце и представници управе школе. Школа фудбала „Валтер“ из Сарајева дјелује од марта 2011. године, броји око 150 дјеце узраста од пет до 12 година живота, подијељених у пионире и пјетлиће.