Уз подршку Града Сарајева, сутра у Вијећници отворење изложбе радова дјеце са потешкоћама у развоју

Уз подршку Града Сарајева, Удружење за унапређење образовања дјеце са и без потешкоћа у развоју „ЕДУС – Едукација за све“ ће поводом 20. новембра – Међународног дана дјетета, у Вијећници организовати изложбу под називом „Таленти из сјене“. Отворење изложбе је предвиђено за четвртак, 20.11.2014. године у 19.00 часова.

Сутра додјела цертификата и рачунарске опреме Граду Сарајеву и градским општинама – учесницима пројекта развојне сурадње Чешке Републике и БиХ

У оквиру програма помоћи коју Чешка Република, преко Чешке развојне агенције, пружа земљама у развоју је и пројекат „Подршка одјељења за развој у градским општинама и Граду Сарајеву“. Циљ пројекта је оспособљавање општинских и градских кадрова за повлачење средстава из европских и других фондова. Тим поводом, у периоду од 20.10.-31.10.2014. године, одржан је семинар за државне службенике Града Сарајева и четири градске општине. Поводом завршетка прве фазе овог пројекта, у четвртак, 20.11.2014. године у 11.00 часова, у Овалној сали Градског вијећа Града Сарајева (улица Хамдије Крешевљаковића 3), уприличиће се додјела цертификата учесницима едукације и уручивање донације у рачунарској опреми Граду и градским општинама, уз присуство представника Амбасаде Републике Чешке у БиХ, Чешке развојне агенције, Града Сарајева и четири градске општине. Након тога, сви учесници пројекта ће у 12.00 часова посјетити градску Вијећницу.