Gradonačelnik Komšić će danas u 12 sati ispred Veleposlanstva Francuske odati počast žrtvama terorističkog napada u Parizu

Danas (nedjelja) 15.11.2015. godine u 12.00 sati, gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić će ispred Veleposlanstva Francuske u BiH, položiti cvijeće i odati počast žrtvama terorističkog napada u Parizu, kako bi osobno i u ime građana Sarajeva izrazio iskreno suosjećanje, solidarnost i potporu obiteljima nastradalih, kao i svim građanima Pariza i narodu Francuske.

Sarajevska Vijećnica večeras u bojama francuske zastave u znak solidarnosti s građanima Pariza i narodom Francuske

Osvjetljenjem Vijećnice bojama zastave Republike Francuske, Grad Sarajevo se pridružio akciji svjetskih metropola u znak suosjećanja, solidarnosti i potpore obiteljima tragično nastradalih, te svim građanima Pariza i narodu Francuske. Građani Sarajeva, koji su od 1992. do 1995. godine svakodnevno bili izloženi neselektivnom ubijanju, najbolje razumiju što znači biti žrtva terora i zbog toga, u ovim teškim trenucima, dijele iskrenu tugu i bol s obiteljima ubijenih i ranjenih u bezumnim terorističkim napadima koji su se dogodili u Parizu.

Gradonačelnik Sarajeva odao počast žrtvama terorističkog napada u Parizu

Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić danas je ispred Veleposlanstva Francuske u BiH zapalio svijeću, položio cvijeće i odao počast žrtvama terorističkog napada u Parizu. U razgovoru s veleposlanicom Republike Francuske, Nj.E. Claire Bodonyi u njenoj rezidenciji u Sarajevu, gradonačelnik Komšić je zajedno sa svojim suradnicima u ime građana Sarajeva izrazio iskreno suosjećanje, solidarnost i potporu obiteljima nastradalih, kao i svim građanima Pariza i narodu Francuske.