Градоначелник Комшић честитао Божић православцима Сарајева и БиХ

Градоначелник Сарајева Иво Комшић упутио је честитку Његовом преосвештенству, епископу Григорију и свим православцима у граду Сарајеву и Босни и Херцеговини у поводу Божића, са искреним жељама да божићне празнике проведу у добром здрављу, миру и срећи. „Нека и овај Божић буде нада и подстицај свим људима добре воље да наставе његовати и чувати традицију међусобног разумијевања и поштивања једни других“, навео је, између осталог, градоначелник Комшић у својој честитци.

Јавни позив о условима и начину предлагања кандидата за додјелу „Шестоаприлске награде Града Сарајева” у 2016. години

Градско вијеће Града Сарајева обавјештава да је објављен Јавни позив о условима и начину предлагања кандидата за додјелу „Шестоаприлске награде Града Сарајева” у 2016. години. Јавни позив је истакнут на веб страници Града Сарајева:http://www.sarajevo.ba/ba/article.php?pid=950

Градоначелник Комшић: Искуства везана за организацију Сњежне краљице драгоцјена и корисна за ЕYОF

Градоначелник Сарајева Иво Комшић и секретар Градске управе Елвир Хаџиахметовић, током службене посјете Загребу, састали су се са градоначелником хрватске пријестолнице, Миланом Бандићем и његовим сарадницима. Том приликом разговарало се о досадашњим искуствима везаним за организацију ФИС трке Свјетског скијашког купа Сњежна краљица на Сљемену и могућношћу њихове примјене у организацији зимског Европског омладинског олимпијског фестивала – ЕYОF-а који је додијељен Сарајеву за 2019. годину.