Poslovne novine, izdanje Gospodarskog tiska d.o.o. Sarajevo i ove godine su dodijelile priznanja najuspješnijim kompanijama u BiH, ovoga puta prema rezultatima ostvarenim u 2011. godini, a na temelju ankete "100 najvećih u gospodarstvu“ BiH. Tim povodom, danas su na svečanosti, upriličenoj u Sarajevu uručena priznanja najuspješnijima, a osim tradicionalne liste "100 najvećih u gospodarstvu“ BiH, Poslovne novine objavile su i rang-liste najvećih velikih, srednjih i malih poduzeća, koja su rangirana prema jasno definiranim kriterijima – po ukupnom prihodu, izvozu, netodobiti i investicijama u 2011. godini.

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen nazočio je ovoj svečanosti, te uručio određena priznanja i u kratkom obraćanju čestitao njihovim dobitnicima.
 
Ove godine su prvi put priznanja dodijeljena i kompanijama koje su u 2011. izdvojile najviše za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti te za humanitarne projekte lokalne zajednice. U Poslovnim novinama objavljeno je i koliko su kompanije u 2011. godini uplatile za PIO te za izravne i neizravne poreze.

[WPIMPINLINE:DSC04056.jpg]

Izvor: Odjel za odnose s javnošću Grada/FENA