Najbolji javni doček nove godine u Sarajeva upotpunjen je večeras nastupom legendarne sarajevske grupe Crvena jabuka. Tisuće građana i gostiju treću noć zaredom uživale su u manifestaciji koju su organizirali Grad Sarajevo, Kanton Sarajevo i Turistička zajednica KS u suradnji s četiri gradske općine.

0118 Foto 5.jpeg

Nakon što su atmosferu zagrijali Ina & Open Mind Group, popularni Žera i Crvena jabuka su priredili shou prepun emocija i ljubavi, a publika svih naraštaja slušala je neke od najvećih hitova kultnog sastava. Vrhunska produkcija i ambijent samog centra Sarajeva ispred Vječne vatre dali su poseban štih ovom glazbnom spektaklu na prvi dan nove 2018. godine.

Podsjetimo, prema novom konceptu organizacije javnog dočeka, spektakl je počeo još 30. prosinca koncertom mladih virtuoza MuzikArta ispred Katedrale.

0118 Foto 4.jpeg

Kuliminacija je bila u novogodišnjoj noći, desetine tisuća ljudi okupilo na platou ispred Sarajevo City Centera, uživaući u koncertu Zdravka Čolića.

Uspješni završetak i još bolja organizacija trodnevne manifestacije najbolji su uvod u novu 2018. godinu u kojoj će Sarajevo koračati stazama europskih metropola, očekuju nove velike projekte te snažan ekonomski i turistički razvoj. Prema informacijama, Ministarstva unutarnjih poslova KS, sve tri noći su prošle bez ikakvih incidenata.