U petak 26.12.2014. godine s početkom u 10.30 sati u Ovalnoj dvorani Gradskog vijeća Sarajeva (Hamdije Kreševljakovića 3/1) održat će se tiskovna konferencija povodom besplatne novogodišnje zabave koju djeca Malog Magacin Kabarea poklanjaju djeci Sarajeva. U sklopu besplatne novogodišnje zabave, koja će se održati u subotu 27. 12. 2014. godine u 12.00 sati u Domu mladih Skenderija, djeca Malog Magacin Kabarea će prirediti nezaboravnu zabavu uz koncert gitara, premijeru svog drugog filma, mjuzikl „LJUBAV”, nastup MMK rock benda i DJ plesni party.

Na tiskovnoj konferenciji novinarima će se obratiti: predstavnik Uprave Grada Sarajeva, u ime Malog Magacin Kabarea: Zana Marjanović, Sanela Krsmanović i Saša Peševski, kao i djeca polaznici Tajra Ibrić i Emir Mušić i predstavnik Moje Banke.

Mali Magacin Kabare u suradnji s Gradskom upravom Grada Sarajeva, općinama Stari Grad, Centar, Novi Grad i Novo Sarajevo, te s generalnim sponzorom Moja Banka i partnerima Haribo i Cedevita, poklanja novogodišnje druženje djeci grada Sarajeva.

Za više informacija, kontakt osoba je Naida Kuduz, tel. 061/140-860,
press@magacinkabare.com.

NAPOMENA:
U svrhu nesmetanog ulaska u zgradu i praćenja sutrašnje tiskovne konferencije, molimo da nam pošaljete imena novinara i snimatelja/fotoreportera Vaše medijske kuće koji će pratiti ovaj događaj. To možete učiniti na mail: info_grad@sarajevo.ba ili putem faxa 033/214-847, najdalje danas do 15.00 sati.