Zamjenik gradonačelnika Miroslav Živanović je sinoć na prijemu u hotelu Europa pozdravio sudionike ovogodišnje Međunarodne ljetne škole koja se tradicionalno održava u organizaciji udruge „Pravnik“ i fondacije „Konrad Adenauer“. Živanović je sudionicima poželio dobrodošlicu u Sarajevo te poželio uspješan rad tijekom trajanja Međunarodne ljetne škole. „Nadam se da ćete iskustva koja steknete na ovoj ljetnoj školi iz područja tranzicijske pravde i ljudskih prava imati priliku iskoristiti, kako u svom profesionalnom radu, tako i u životu“, naglasio je Živanović te izrazio iskrenu zahvalnost profesionalnoj ekipi iz udruge „Pravnik“, koji svojim uloženim naporima omogućavaju održavanje ove ljetne škole.

Nazočnim uzvanicima su se prigodnim riječima obratili i Thorsten Geissler iz Fondacije Konrad Adenauer, te Davor Vuletić, savjetnik člana predsjedništva BiH Željka Komšića, koji je i ove godine pokrovitelj ove manifestacije.

Međunarodna ljetna škola ove godine traje od 18. do 28.07. te okuplja 30 studenata iz zemalja jugoistočne Europe koji će sudjelovati na raznim predavanjima i radionicama.

[WPIMPINLINE:evropa.jpg]